BCIT SW1 Gateway Renovation & Addition

previous arrowprevious arrow
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
next arrownext arrow
previous arrownext arrow
Slider

The BCIT SW1 Gateway project involved a renovation and addition to the existing building.

The original SW1 precast concrete building was modernized to house BCIT’s administration functions.

The original courtyard was roofed over and the exterior walls were upgraded to provide modern standards of comfort and energy control.

This building became BCIT’s first LEED® Gold Certified building.

Project Specifications

Location
Burnaby, BC / Vancouver

Building Structure Type
Post Secondary

Owner/Developer
British Columbia Institute of Technology

Architect
DIALOG

Contractor
Stuart Olson Inc.

Service Areas

Sustainable Design

Sustainable Design

Building Enclosures

Building Enclosures

Practice Areas

Building Science

Building Science

Related Projects